Konsulter

Jenny Bergh
Grundare och VD för Khraft, Human Resource Management AB. PCC, Professional Certified Coach (ICF) samt medgrundare av LEARN Coaching AS tillsammans med Toril Nygreen Grave.
Hon har en Eng BA Theology and Valuebased Leadership samt Pedagogiskt ledarskap, Kreativa processer etc.

Jenny är en erfaren utbildare, särskilt inom ledarskap, organisation och coachning och är en uppskattad föredragshållare och processledare och coach.

Anne-Li Marthinussen
Senior Konsult, ACC, Associated Certified Coach, ICF , Coachinstruktör och föreläsare.

Anne-Li har lång erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling med sin bakgrund som verksamhetschef och som körledare med utbildning vid Kungliga Musikhögskolan. Uppskattad för sin pedagogik, en kraftfull inspiratör som lockar till skratt och eftertanke. Anne-Li arbetar med  utbildningar inom Ledarskap, Coaching och Mentorskap samt med coaching och ledarstöd.

Peter Adolfsson
Diplomerad Coach, interimchef och yogainstruktör.

Med intresse för teknik och människor har Peter haft roller inom försäljning, projekt- och utförande organisationer. Peter har bred erfarenhet av teknikintensiva organisationer och av ledarskap på olika nivåer, senast i en roll som Sverigechef med ansvar att utöka och förnya tjänsteutbudet av digitaliserade tjänster för service och eftermarknad.

Kjell Löfgren
Senior Konsult, Diplomerad Coach, HR-konsult

Kjell har lång erfarenhet från industrin, bland annat som fastighetschef. Är specialiserad inom områden som arbetsmiljö, ledningssystem, HR, projekt och kvalitet & miljö. Bidrar med klokskap och analytisk förmåga kryddat med omtänksamhet om människan i processen. Hos Khraft finns Kjell tillgänglig för uppdrag som interimchef, HR, arbetsmiljöfrågor och coach.

Åsa Lind Forsberg
Diplomerad coach

Åsa har lång erfarenhet av ledarskap med sin bakgrund som lärare, skolledare och ledare inom ideella organisationer. Hon har arbetat mycket med individ- och grupputveckling, medarbetarskap, organisationsutveckling, ansvarskultur m.m. Åsa är uppskattad för sitt bemötande, sin förmåga att bygga trygga relationer och sitt ledarskap. Åsa är legitimerad lärare samt genomgått Rektorsprogrammet vid Uppsala universitet.

Toril Nygreen Grave
Senior Konsult, CPCC(CTI) PCC, Professional Certified Coach (ICF) erfaren coachinstruktör och utbildare

Toril är medgrundare av LEARN Coaching AS tillsammans med Jenny Bergh.  Hon är passionerad för utveckling och har sin bakgrund som gymnasielärare och HR specialist. Toril arbetar för några av de största norska bolagen genom sitt företag TNG Consulting AS.  Hon är erkänd för att vara en tuff coach och pedagogisk utbildare med en inspiratör.

Lena Rönnbäck
Senior Konsult, Coach  ACC, Associated Certified Coach (ICF) Coachinstruktör

Lena passionerad för utveckling och arbetar med ledarutbildning, ledarstöd och coaching på Stockholms stift till största delen av sin tid och emellanåt hos oss på KHRAFT som coachinstruktör och mentorcoach i våra coachutbildningar, LEARN Coaching. Kompetent och kunnig som generöst lyfter de som kommer i hennes väg.

I samarbete med

Khraft samarbetar med konsultbolag som vart och ett är specialister inom sitt område. Hulda har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats och erbjuder kvalificerat strategiskt kompetensstöd.

TNG consulting är vår norska partner i coaching och workshops, och delägare i Learn Coaching AS där vi skapar utbildningar för ledare och coacher.

Därtill har vi två danska partners, Lindeblad, experter inom och aktivt lärande för ledningsgrupper, Dialoogle, vars fantastiska bildlådor vi både säljer och använder själva.

I Norge har vi sedan många år ett gott och lärande samarbete med Coaching Academy AS i Oslo som driver Coachutbildning för främst ideell sektor.

Tillsammans skapar vi mycket goda resultat och det är vi stolta över!