LEARN COACHING

DEVELOP YOUR COACHING, DISCOVER YOUR COMPASS AND DRIVE CHANGE

Vår övertygelse är att organisationers framgång beror på gott samspel och effektiv kommunikationen. Vi har utvecklat LEARN COACHING för ledare, HR–folk, konsulter och andra som vill arbeta på sin utveckling.

Vi har bred branscherfarenhet och arbetar aktivt med coaching och ledarskap. Vår upplevelse är att behovet av coachkompetens är stort inom samhällets olika områden. Vi har skapat en utbildning med hög kvalité för dig.

 

Approved Coach Training Program(ACTP)

Vårt utbildningskoncept, LEARN COACHING är en av en handfull ACTP -ackrediterade kurser i Skaninavien. Som Approved Coach Training Program (ACTP) har vi möjlighet att examinera kursdeltagare efter genomförd kurs till Professional Certified Coach (PCC) vilket är en internationellt gångbar Certifiering hos International Coach Federation (ICF)
Ta kontakt om du önskar skräddarsydd coachutbildning för ledare, projektledare, teamledare, lärare etc

Långholmen Konferens, Stockholm

Alla våra kurser i STOCKHOLM hålls i vackra omgivningar på Långholmen Hotell och konferens med närhet till kommunikation, mysiga restauranger,  sköna promenadslingor vid vattnet och shopping.
Läs mer om vårt koncept, grundarna och utbildningar i OSLO, LONDON och ONLINE
COACHING EN INTRODUKTION

En webbaserad 1-timmeskurs för dig som vill veta mer om coaching. Perfekt för dig som funderar på om en coachutbildning kan vara något för dig.

Kommande kursdatum:
2020-08-10  15:00
2020-08-14  11:00
2020-08-17  12:00
Snart finns den här utbildningen som onlineerbjudande.

Du anmäler dig till en kostnad av 100 kr. Vid anmälan får du en länk till vår onlinekonferens.

Välkommen att anmäla dig till: info@khraft.se

LEARN COACHING FUNDAMENTAL

Kursen genomförs över 3-4 månader genom fyra utbildningsmoduler på Långholmen och fem webbinarier.

Målgrupp

HR-personer, konsulter, ledare, chefer, lärare, pedagoger, agila coacher, uppdragsledare, projektledare, präster, diakoner och blivande coacher.

70 utbildningstimmar för dig som vill lära dig coachingens färdigheter och verktyg på riktigt. Kanske för att du själv vill bli coach eller för att du önskar att förbättra dina färdigheter inom kommunikation, ledarskap, självledarskap, pedagogik och utveckling av grupper och team. Du är varmt välkommen till vår grundutbildning i coaching, Fundamentals.

Alla moduler hålls på fina Långholmens konferens.

Varje modul är över två dagar:
Dag 1 10-19:15
Dag 2 8:30 – 18:00

Kommande kurstillfällen

Fundamentals Stockholm, hösten 2020

En plats kvar!

(undervisningsspråk svenska)

Modul 1: 14-15/9

Modul 2: 5-6/10

Modul 3: 2-3/11

Modul 14: 30/11-1-/12

Webinarier: kl 18.00-20.00 följande datum:10/9, 1/10, 29/10, 26/11 och 10/12

Fundamentals Stockholm, våren 2021

Modul 1: 15-16/2
Modul 2: 15-16/3
Modul 3: 8-9/4
Modul 4: 10-11/5

5 Webbinarier: kl. 18.00-20.00 följande datum:
9/2, 9/3, 25/3, 20/4 och 1/6

Erbjudande Learn Coaching Fundamental

Krav

Inga förkunskaper krävs

Anmälan

Namn och kontaktuppgifter till info@khraft.se

HÖSTKAMPANJ 28 645 exkl moms

Ordinarie pris fr Januari 2021 38500 exkl moms

Fundamentals Online (undervisningsspråk engelska):

Nästa kursstart 13 Januari 2021. Alla utbildningstillfällen sker online. LÄS MER

LEARN COACHING ADVANCED
Målgrupp

Coacher som önskar att fördjupa sina färdigheter inom coaching och vill utveckla sin professionalitet som intern eller extern coach. Vi vänder oss till dig som vill hitta din nisch och utveckla ditt erbjudande.

Coacher som önskar certifiera sig hos ICF som Professional Certified Coach. 76 utbildningstimmar.

Ledare som önskar fördjupa sina coachfärdigheter som ledare och i sitt självledarskap samt sin kommunikation.

Alla kursmoduler i Sverige genomförs på Långholmen   Varje modul är två dagar och tiderna är Dag 1 10-19:15 Dag 2 8:30 – 18:00

Datum för kommande kurstillfälle:

Datum 2021

Modul 1        21-22/1 kl. 10.00 – 19.00

Modul 2       12-13/4 kl. 09.00 – 15.00

Virtual sessions: 11/1, 18/1, 3/2, 17/2, 16/3, 19/4 och 26/4 kl. 18.00-20.00

För kurser i Oslo och London eller Online besök learncoaching.org

Krav
  • Genomföra en ”Development Session” i sin ansökan. Leverera 30-45 minuter inspelad coaching session, prestera i nivå med en ACC – coaching enligt ”ICF minimum requirements”.
  • Learn coaching fundamentals. Alternativt genomfört någon annan grundkurs i coaching om minst 70 timmar. Deltagare från annan kurs behöver med ansökan lämna följande material och innehåll: kursintyg, kursbeskrivning från föregående kurs med timspecifikation, litteraturlista, ämnesinnehåll, kontaktuppgifter till Director of training.

Erbjudande Learn Coaching Advanced

MENTORCOACHING

Mentorcoaching utvecklar dig som coach. Du blir coachad på din egen coaching, dvs. på dina färdigheter som coach av en mer erfaren coach.

För varje nivå av certifiering du vill uppnå inom ICF* (ACC, PCC och MCC) ska mentorcoachingen omfatta minst tio timmar fördelade över en period av minst tre månader. Sju av de tio timmarna får vara gruppcoaching (max tio deltagare). Tio mentorcoachtimmar krävs vid varje omcertifiering av ACC (inte av PCC och MCC). Timmarna ska vara genomförda efter det förra certifieringstillfället.

*ICF= International Coach Federation, Globalt branschförbund för professionella coacher.

Mentorcoachen bör vara någon med gedigen erfarenhet av coaching som är certifierad på den nivå som du själv vill certifiera dig på.

Erbjudande Mentorcoaching

Välkommen att anmäla dig till: info@khraft.se

DEVELOPMENT SESSION

Vad är en Development session?

För att certifiera sig hos ICF krävs 10 timmar mentorcoaching. Dessa säljs oftast i paket. En Development session ger dig möjlighet att sprida tillfällena för utvecklingsinsatser (och kostnaden) så som det passar dig. Till skillnad från vår klassiska mentorcoaching behöver du inte transkribera samtalet. Om du planerar att ta nästa kurs, LEARN Coaching Advanced, krävs det att du genomför en Development session för att bli antagen. I Advanced ingår dessutom resterande mentorcoachsamtal som du behöver för en certifiering.

Hur går det till och vad får du?

Anmäl dig till Development session på mail jenny@khraft.se .

Skicka in 30-45 min inspelat coachsamtal.

Någon av våra PCC-coacher lyssnar och bedömer.

45 minuters bokat samtal där du får veta dina styrkor och utvecklingsområden.

Du erhåller utvecklingsdokument om dina styrkor och utvecklingsområden på varje kärnkompetens.

Vi rekommenderar dig som siktar på att certifiera dig som coach att genomföra en Development session efter genomförda 35-40 coachtimmar.

Pris : 2400 kr exkl moms

fr Jan 2021 Ordinariepris 3500 exkl moms

Välkommen att anmäla dig till: info@khraft.se

LEARN Coaching vision is to give a holistic approach to coaching, coaches and leaders. Our participants will be able to balance the serving of their clients/organizations/coworkers and will get the tools to live a fulfilling life! Learn Coaching is here to serve people who serve others, with training and education!

Learn Coaching challenges you to develop your coaching, discover your own internal compass, and drive change. All in service of the people and organisations you lead or coach.

Founders

Jenny Bergh  and Toril Nygreen Grave

Våra kurser erbjuder ett helt utbildningskoncept från helt otränad till certifierad coach. Du kan följa hela kursplanen alternativt välja en kurs för att förfina din kompetens eller till och med välja att bara boka en Development Session (DS) för att boosta din coachutveckling. Vi erbjuder ett holistiskt synsätt till både coachträning och ledarskapsutveckling och våra vanliga deltagare/kunder är ledare, coacher, lärare, HR och konsulter av olika slag.

Vi, Jenny och Toril är grundare av Learn coaching. Vi har mötts genom vårt gemensamma intresse och kärleken till coaching, utveckling och passion för professionalitet. Genom åren har vi samtalat i timmar om hur lärande och utveckling egentligen sker och vad som krävs för att det ska ske. Vi har delat med oss av erfarenheter, det vi lärt oss i arbetet med våra coachklienter. Vi har utforskat utmaningarna och lärt oss av våra misstag.

Vi har kontinuerligt uppdaterat varandra om de senaste inom relevant forskning och utmanat varandra i nya perspektiv.

 

Vi har jobbat på att utveckla, lära, växa och leverera. Vi har båda arbetat som instruktörer och lärare i andra coachskolor och utbildat organisationer i coaching och coachande ledarskap samt skrivit material i ämnet. Tillsammans har vi mer än 40 års erfarenhet med utveckling och har coachat en oerhörd mängd ledare och chefer. Vi har arbetat med klienter på tre kontinenter och levererat ett antal spännande projekt inom området ledarskap och coaching. Vi har varit varandras partner i projekt som krävt extra mycket. Vi sätter lärandet högt och undervisa kommer vi göra så länge vi fortsätter lära!

 

Courage to create change

Vi älskar att engagera oss tillsammans med andra duktiga coacher och är tacksamma för den professionella gemenskap som International Coach Federation erbjuder oss. ICF har spelat en avgörande roll i att etablera en etisk och professionell standard för coachyrket. Vi har båda varit aktiva styrelsemedlemmar i ICF Sverige respektive Norge. Vi har också gemensamt och separat engagerat oss i flera ICF projekt såsom Stora Coachdagen och 2014 ICF Conference in Malmö: Courage to Create Change – Coaching for a Sustainable Future. Det var faktiskt där drömmen om att skapa en kvalitativ coachutbildning som drivs av passion för coaching och utveckling startade.

English

Swedish

Norwegian

Alla anmälningar är bindande.
Vid avanmälan 60 dagar före kursstart återfås hela anmälningsavgiften.
Vid avanmälan 40 dagar före kursstart återfås 50% av anmälningsavgiften.
Vid avanmälan senare eller vid ev. avhopp eller ej utnyttjad modul under kursens gång återfås inte betald anmälningsavgift.
Vid förhinder vid en modul kan du genomföra den modulen i nästa grupp förutsatt att det finns utrymme, mot att du täcker de faktiska utgifterna.

SJUKDOM ELLER FORCE MAJOR Mot uppvisande av läkarintyg återfås 50% av kursavgiften.

Vid överenskommelse om delbetalning gäller samma regler som ovan. Det betyder att vid avhopp från kurs faktureras du fortsatt i enlighet med ovan kontrakt.

Är du anmäld via ett särskilt gruppavtal kan andra regler förekomma. I dessa fall har kontaktansvarig för gruppen information.

Våra kurser i Stockholm hålls på Långholmens Kurs och Konferens

Långholmen erbjuder en fantastisk lärandemiljö med en omtalad fika-buffé och smaklig lunch. Allt serveras i en grön oas mitt i Stockholm med utsikt över vattnet till Stockholm stadshus.

Långholmen erbjuder möjlighet till boende i flera prisklasser för dig som vill stanna över natt, rekommenderas av tidigare deltagare.

På morgonen kan du promenera runt ön eller ta en löprunda och avsluta med ett uppfriskande dopp innan första lektionen börjar. Se till att inte missa frukosten bara den är värd ett besök den också.

Lär dig mer om att lyssna och gör en enkel övning.

Om du inte hittar mejlet i din inkorg, kontrollera att det inte har hamnat bland skräpposten.

Utbildningar

Learn Coaching

Grundutbildning som riktar sig till dig som vill lära dig coaching. Kanske är du ledare, chef inom HR eller konsult som önskar förbättra dina förmågor inom kommunikation och ledarskap.
KURSUPPLÄGG
Vi erbjuder en utbildning med fyra moduler för träning av coachens färdigheter och kompetenser. Däremellan möts vi för webinarier online.
PRIS
28 645 kr (ex moms)

DATUM 2020
Vårens kurs
Modul 1: 9-10/3  Modul 2: 30-31/3
Modul 3: 27-28/4    Modul 4: 25-26/5

WEBINARIER
3/3, 24/3, 21/4, 19/5 och 23/6
Kl 18.00-20.00

PLATS
Långholmen Hotell och Konferens, Stockholm

ANMÄLAN/ANSÖKAN
info@khraft.se
+46 709 140 786
+46 722-113 832

Learn Coaching Advanced

Learn Coaching Advanced är för dig som vill fortsätta din utveckling som coach. Vi ger dig verktygen, feedbacken och stödet för att bli en professionell coach. Utbildningen ger dig möjlighet att söka certifieringen Professional Certified Coach  (PCC) hos International Coach Federation

KURSUPPLÄGG

Vi erbjuder en utbildning med två moduler för intensiv träning av coachens färdigheter och kompetenser. Däremellan möts vi för webinarier online.

PRIS

22 345 kr (ex moms)

Nästa kursstart planeras till våren 2020


PLATS

Eskilstuna

ANMÄLAN/ANSÖKAN
info@khraft.se
+46 709 140 786
+46 722 113 832

Learn Coaching Ledare

En av våra mest uppskattade utbildningar.
Vi arbetar med dina ledare, medarbetare som har behov av att tillägna sig ett coachande ledarskap.
KURSUPPLÄGG
Vi erbjuder en utbildning med fyra dagars träning av coachens färdigheter och kompetenser.


KONTAKT
Ring eller maila så pratar vi om hur vi kan skapa ett skräddarsytt koncept för dig och din organisation.

ANMÄLAN/ANSÖKAN
info@khraft.se
+46 709 140 786