Om Khraft

Världen är en snabbt föränderlig plats och ensam är inte starkast, vi tror på gemensamma ansträngningar och laganda. Kommunikation och ledarskap som skapar tillhörighet och ger mening är viktiga komponenter för att nå resultat. Ledare har en nyckelroll och vi har passionen att stödja varje ledare och organisation.

Vårt mål är att med våra tre verksamheter bidra till livskraftiga företag och organisationer med engagerade medarbetare.

  • Utbildningar i Ledarskap Coaching Mentorskap och Jämställdhet
  • Coaching och Ledarstöd för individer och grupper
  • HR- uppdrag såsom konflikthantering och förändringsledning

 Vi vill se glada, trygga ledare som påverkar sin egen värld och sin omvärld i positiv riktning.

Om Jenny Bergh

Jenny är grundare och VD för Khraft, Human Resource Management. Hon har startat och driver Coaching Academy Sverige samt arbetar i den Skandinaviska ledningsgruppen. Hon har skapat flera ledarskaps-, coach-,mentorutbildningar och kurser det senaste projektet Learn Coaching genomförs tillsammans med Toril Nygreen Grave .

Jenny har en Eng BA Theology and Valuebased Leadership men har också läst andra ämnen såsom Pedagogiskt ledarskap, Kreativa processer etc. Därtill har hon ett antal olika certifieringskurser inom ledarskap, coaching, mentorskap, verktyg för beteendeanalys etc.

Hon en erfaren utbildare, särskilt inom ledarskap, organisation och coaching och är en uppskattad föredragshållare och processledare i stora och små sammanhang.

Jenny drivs av att se andra utvecklas och ger ledarstöd till ledare. Hon är utbildad coach och ICF medlem samt engagerad som eventkoordinator för Stora Coachdagen för branchorganisationen, ICF Sverige.

Jenny Bergh, VD och grundare av Khraft.

Anne-Li Marthinussen
Senior Konsult, Coach (ACC-certifierad av ICF) och coachinstruktör

Anne-Li har lång erfarenhet av ledarskap med sin bakgrund som verksamhetschef.
Hon är Sång och körpedagog utbildad vid Kungliga musikhögskolan samt utbildad i värderingsbaserat Ledarskap.
Uppskattad för sin pedagogik och som inspiratör. Hos Khraft arbetar hon med våra utbildningar inom Ledarskap, Coaching och Mentorskap och som coach.

Kjell Löfgren
Senior Konsult, Coach  (ACC-certifierad av ICF)

Kjell har lång erfarenhet från industrin bland annat som fastighetschef. Är specialiserad inom områden som arbetsmiljö, ledningssystem, projekt och kvalitet & miljö.
Hos Kraft finns Kjell tillgänglig för uppdrag som interimchef, HR, arbetsmiljöfrågor och coach.

Lena Rönnbäck
Senior Konsult, Coach  (ACC-certifierad av ICF) Coachinstruktör

Lena arbetar med ledarutbildning och ledarstöd och coachning på Stockholms stift.
Hos Khraft finns hon emellanåt med som coachinstruktör och mentorcoach i våra coachutbildningar, LEARN Coaching

I samarbete med

Khraft samarbetar med konsultbolag som vart och ett är specialister inom sitt område. Hulda har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats och erbjuder kvalificerat strategiskt kompetensstöd.

TNG consulting är vår norska partner i coaching och workshops, och delägare i Learn Coaching.

Därtill har vi vår danska partner, Lindeblad, experter inom outplacement och aktivt lärande för ledningsgrupper, samt Coaching Academy AS i Oslo som driver Coachutbildning.

Tillsammans skapar vi mycket goda resultat och det är vi stolta över!

Vill du samarbeta/jobba med oss?

Vi söker konsulter för kommande uppdrag, hör av dig!