Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Frida Sörlisten, Skolledare och ICF, Associated Certified Coach

Khraft är en professionell aktör inom coaching och ledarutveckling. Konsulterna är erfarna, pålästa, trygga och dessutom trevliga. Företaget har en tydlig grund som de vilar på och känns ändå både flexibelt och med viljan att ständigt vara i utveckling.

Lena Gustavsson HR och personaladministratör Rådek KB

Vi på Rådek har verkligen fått hjälp och stöttning kring utveckling av vår personal. De har hjälp oss med att ta fram ett genomarbetat mentorsprogram med utbildningar och återträffar kontinuerligt. Individanpassade utbildningar för att växa som konsult samt personlig stöttning vid behov. Khraft har en så bred kunskap inom många områden och jag kan varmt […]

Eva Otterbeck

Jag är jättenöjd över att jag valde att vidareutbilda mig hos Khraft. Utbildningen innehöll mycket av värde utöver själva coaching kompetensen så som att utforska ens egna värderingar och drivkrafter och även en hel del kring att driva en coachingverksamhet. Klimatet som Jenny och Toril skapar är generöst och bjussigt!

Emma Ullberg

En otroligt givande coachkurs som både gav många nya färdigheter och insikter om mig själv. Jag kan rekommendera coachkursen till alla som i någon form jobbar med att leda människor eller vill förstå mer om sig själv och utvecklas på ett personligt plan.

Ylva Blomberg

Coachutbildningen gav mig nya bra verktyg för både coaching och ledarskap! Jag har lärt mig reflektera mer.

Cathrine Enqvist

Coachutbildningen gav mig redskap att möta andra människor i jobbet med förnyad blick, innebörd om utveckling.

Andreas Hansen-Nilsson

För mig blev coachkursen ett sätt att utveckla, och att få verktyg att ännu mer utveckla, mina styrkor. Slipa av det som inte var så bra och att bygga upp erfarenhet av att göra rätt i samtal.