Utbildningar

Learn Coaching Fundamental, Grundutbildning i coaching (ACC)

För dig som vill lära dig coaching på riktigt – för att bli coach eller för att förbättra dina kommunikations och ledarfärdigheter!

”En otrolig resa i den egna personliga utvecklingen och insikter om kraften i coaching och att jag kan behärska det!”

/ Emma Ullberg, Consultant – Teamlead, ScrumMaster, Teamcoach

Målgrupp

HR-personer, konsulter, ledare, chefer, lärare, pedagoger, agila coacher, uppdragsledare, projektledare, präster, diakoner och blivande coacher.

Du vill lära dig coachingens färdigheter och verktyg på riktigt. Det kan vara för att du själv vill bli coach eller för att du önskar att förbättra dina färdigheter inom kommunikation, ledarskap, självledarskap, pedagogik och utveckling av grupper och team. Du är varmt välkommen till Learn Coaching Fundamentals!

Krav

Inga förkunskaper krävs

Med anledning av Covid – 19: Vi begränsar våra grupper till max 12 personer, använder lolkaler som tillåter rekommenderat avstånd. Ventilerar lokaler och tar pauser. Handsprit och möjligheter till handtvätt. Förtäring sker i enlighet mer FHM s rekommendationer.

Mer Information

Learn Coaching Advanced, Fördjupningsutbildning (PCC)

Anmälningsavgift 2400 Kr inkluderar en obligatorisk Development session. Kursavgift  är 27 685 kr  och resterande 25285 Kr faktureras antagna deltagare vid kursstart. Delbetalning kan ordnas enligt överenskommelse.

Anmälan före 1 November ger 1000 kr rabatt!

Målgrupp
 • Coacher som önskar att fördjupa sina färdigheter inom coaching.
 • Coacher som önskar certifiera sig hos ICF som Professional Certified Coach.
 • Ledare som önskar fördjupa sina coachfärdigheter som ledare och i sitt självledarskap samt sin kommunikation.
Krav
 • Genomföra en ”Development Session” i sin ansökan.
 • Leverera 30-45 minuter inspelad coaching session, prestera i nivå med en ACC – coaching enligt ”ICF minimum requirements”.
 • Learn coaching fundamentals
 • Alternativt genomfört en grundkurs i coaching om minst 60 timmar.
 • Deltagare från annan kurs behöver med ansökan lämna följande material:
 • Kursintyg
 • Kursbeskrivning från föregående kurs, den ska innehålla:
 • Litteraturlista
 • Ämnesinnehåll och timmar.
 • Kontaktuppgifter till Director of training

Med anledning av Covid – 19: Vi begränsar våra grupper till max 12 personer, använder lolkaler som tillåter rekommenderat avstånd. Ventilerar lokaler och tar pauser. Handsprit och möjligheter till handtvätt. Förtäring sker i enlighet mer FHM s rekommendationer.

Självledarskap & Coaching

I den här kursmodulen har vi fokus på det som lägger grunden för allt i ledarskap, medarbetarskap och coaching, det vill säga hur väl du leder dig själv. Kursdesignen kommer ge dig verktyg för en ökad medvetenhet kring din egen roll och ditt eget ansvar i relation till andra.

INNEHÅLL
Relationsdesign – Tänk om du kunde designa dina viktigaste relationer?

Förbättrad kommunikation – Att se förbi och genom våra egna filter, lär dig samarbeta med vem som helst.

Coaching – Vad är det att coacha, du lär dig grunderna till det coachande förhållningssättet.

Organisationers framgång beror på gott samspel och effektiv kommunikation. Vi har jobbat med ledarskapsutveckling, coachning, coachträning och ledarstöd i över 20 år vardera. Därför har vi skapat utbildningskonceptet LEARN Coaching.

Vi är Approved Coach Training Program (ACTP) av International Coach Federation, det ger utbildningspoäng för att fortsätta utbilda dig eller söka en Certifiering hos ICF.

Online Utbildningar

Effektiv distanskommunikation

Läs i din egen takt, utbildningsfilm, reflektionsfrågor samt ett sammanfattande material som du kan ladda ned vid kursens slut. Total utbildningstid 1-2 timmar. Diplom utfärdas vid kursavslut.

Just nu erbjuder vi kursen till rabatterat pris fram till den 30 September 2020.

 

Produkter

Frågekort för KORTA MÖTEN

”KORTA MÖTEN” ersätter den klassiska presentationsrundan. I en enkel övning hjälper korta-möten-frågorna oss att tala med varandra på ett djupare plan och lyssna när andra pratar.