Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Utbildning och träning

Vi kan skapa utbildningar för din verksamhet var den än finns, tack vare vår lärplattform. Vi kan erbjuda alla våra utbildningar antingen på plats eller online.  Kontakta oss för mer info.

Har du sett alla våra öppna utbildningar? Nya utbildningsstarter kontinuerligt främst inom Självledarskap, Ledarskap och coaching.

Mentorsutbildning

Många företag upptäcker för sent att de har gått miste om avgörande specialistkompetens i bolaget, och framförallt viktig tyst kunskap. Samtidigt får nya medarbetare en onödig uppförsbacke för att nå samma kompetens som en tidigare specialist eller senior medarbetare. Det blir en kostsam uppförsbacke för företaget både i tid, kontakter och effektivitet.

Vår utbildning i dynamiskt mentorskap hjälper er att ta tillvara specialistkompetensen och den tysta kunskapen och på så sätt plana ut uppförsbacken.


Våra utbildningar

Coachingutbildning

Vår övertygelse är att organisationers framgång beror på gott samspel och effektiv kommunikationen. Vi har utvecklat LEARN COACHING för ledare, HR-folk, konsulter och andra som vill arbeta med sin utveckling.


Läs mer

Självledarskap

Ledarskap är i dag inte bara ett ämne för chefer på olika nivåer utan något som avkrävs varje medarbetare i en organisation eller team. I dag förväntar vi oss stort ansvarstagande av alla i organisationen och att var och en förmår att strukturera, kommunicera, utveckla och samarbeta. Inte minst har den digitala utvecklingen i samhället ökat den utvecklingen. Fler och fler tillägnar sig ett agilt arbetssätt, det vill säga jobbar mer kundorienterat och med kontinuerlig och snabb anpassning av arbetet i stället för noggrann och långsiktig planering.

Vi håller utbildningar på Svenska, Norska och Engelska och du hittar dem här
Erbjudande

Effektiva team är samarbetande team

När ni som team vill nå framgång, gott samspel och effektiv kommunikation. Det handlar om att ge hela teamets/arbetsplatsens personal rätt verktyg för att bli mer coachande; både i relation till era målgrupper och till varandra som personalgrupp.

 

Coachande ledarskap

Vi vänder oss till dig som vill utveckla din eller dina ledares kommunikation och praktiska ledarskap. Hur klarar du egentligen av de svåra samtalen som ingår i ett ledarskap samtidigt som du måste vara både rak och ödmjuk i ditt bemötande? Som ledare kan du ha fått många teorier till dig genom åren om hur du ska göra, men när man står där i de tuffa situationerna är det inte så enkelt.

Vår 4-dagars utbildning i coachande ledarskap tränar dig i ett förhållningssätt och i metoder som förankras genom de coachsamtal du också erbjuds.

Process facilitering och förändringsledning

Ledarskap byggs inifrån. Därför lägger vi fokus på ditt självledarskap. Att leda grupper handlar också om förmågan att leda sig själv och att vara medveten om hur det som händer mig själv. Vad jag själv känner och upplever påverkar gruppen och hur jag leder den.

Att facilitera grupper handlar även om att lyssna in gruppen – ta in vad som händer i dess olika beståndsdelar, vilka som får utrymme och vilka som behöver ges utrymme. Vi kommer att träna dig i metoder som gör att du skapar resultat med gruppen du arbetar med. Du kommer få med dig övningar som vi praktiserar under dygnet och som du direkt kan använda i ditt arbete.

Vi vänder oss till konsulter, lärare, ledare och chefer som leder stora som små grupper och team i sin vardag.


Erbjudande

Lär dig mer om att lyssna, att vara nyfiken och gör en enkel övning.

Om du inte hittar mejlet i din inkorg, kontrollera att det inte har hamnat bland skräpposten.

Dela den här sidan