ACTP ackrediterad utbildning

20 års erfarenhet av coaching

Självledarskap & Coaching

I den här kursmodulen har vi fokus på det som lägger grunden för allt i ledarskap, medarbetarskap och coaching, det vill säga hur väl du leder dig själv. Kursdesignen kommer ge dig verktyg för en ökad medvetenhet kring din egen roll och ditt eget ansvar i relation till andra.

INNEHÅLL

Relationsdesign – Tänk om du kunde designa dina viktigaste relationer?
Förbättrad kommunikation – Att se förbi och genom våra egna filter, lär dig samarbeta med vem som helst.
Coaching – Vad är det att coacha, du lär dig grunderna till det coachande förhållningssättet.

Organisationers framgång beror på gott samspel och effektiv kommunikation. Vi har jobbat med ledarskapsutveckling, coachning, coachträning och ledarstöd i över 20 år vardera. Därför har vi skapat utbildningskonceptet LEARN Coaching.

Vi är Approved Coach Training Program (ACTP) av International Coach Federation, det ger utbildningspoäng för att fortsätta utbilda dig eller söka en Certifiering hos ICF.

Två dagar med fokus på det som lägger grunden för gott ledarskap, medarbetarskap och coaching, det vill säga hur väl du leder dig själv. Kursdesignen kommer ge dig verktyg för en ökad medvetenhet kring din egen roll och ditt eget ansvar i relation till andra. Relationsdesign, effektiv kommunikation och coaching.

Learn Coachings 146 timmar långa utbildning är i sin helhet Approved Coach Training Program (ACTP) av International Coach Federation. Att gå den här första modulen i Självledarskap, det ger 15 CCE, utbildningspoäng. Poäng som kan användas vid omcertifiering hos ICF eller räknas in i en längre utbildning. Vill du fortsätta att gå resterande delar av LEARN Coaching får du ett reducerat pris med samma summa som den här kursen kostat dig samt en extra rabatt på 5%.

Boka utbildning

Välj tillfälle

STARTAR

9 feb 2022

VAR

Stockholm

SPRÅK

Svenska

PLATSER

Få platser kvar

PRIS

9 500 kr

9 feb: 10:00 - 19:00
10 feb: 08:30 - 18:30

STARTAR

19 sep 2022

VAR

Stockholm

SPRÅK

Svenska

PLATSER

Få platser kvar

PRIS

9 500 kr

19 sep: 10:00 - 19:00
20 sep: 08:30 - 18:30

Fyll i uppgifter
*20% betalas vid bokning, resterande delas upp kommande fyra månader.

Kontakta oss

HAR DU FRÅGOR INNAN DU BOKAR?
Jenny Bergh

Grundare och VD för Khraft AB
PCC, Professional Certified Coach (ICF)