Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Från stagnation till effektivitet

”Vi blev utmanade att använda fler delar av hjärnan och utvecklade nya metoder”

 

Nu har det gått ett år sedan vi avslutade samarbetet och vi möts i deras lokaler på Magasinet i Eskilstuna. Anna Karin och Caroline har drivit och utvecklat sitt företag i 16 år tillsammans. Khraft fick i uppdrag att tillsammans med de båda ägarna arbeta fram anca 2.0

Det gemensamma företaget anca inredningskontor, erbjuder varumärkesdriven inredning. De hjälper företag att utvecklas i sina miljöer genom att skapa miljöer där människor trivs.884A3237-2 kopia

Då för ett år sedan hade de samlat på sig en hel del negativ stress som påverkade kommunikationen och arbetssättet. -Det kändes som vi lullade på i ett par gamla hjulspår och vi var tvungna att hitta en lösning, berättar Anna-Karin. Vi anlitade Khraft och förändringen kom snabbt, redan efter vår första träff gjorde det skillnad.

-Vi blev utmanade att använda andra delar av vår hjärna. Det var jobbigt men på samma gång tryggt, säger Caroline

-Det var som att öppna en gammal byrålåda full med saker vi glömt att de fanns.

Ganska snart hittade vi tillbaka till vår kommunikation igen och vi utvecklade nya metoder för hur vi kommunicerar med varandra. Även vårt arbetssätt förändrades och mycket av vår vardagliga struktur här på anca tog en ny form. Energin kom tillbaka.

Vi fick med oss mycket men hade inte räknat med att det skulle ge effekt i ekonomin, men bieffekten blev ett ekonomiskt uppsving. Man kan säga att vi fick en nystart, en energi injektion.

 

anca.nu

Dela den här sidan