Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Internationell satsning mot Europa

På Khraft har vi länge hållt oss mest i Scandinavien med våra tjänster.  Det har funnits erfarenheter av en mer internationell marknad, främst där Khraft följt med Partners eller kunder utanför landets gränser.

Genom EU-finanierade medel från Tillväxtverket och Region Sörmland under 2022 gavs Khraft möjlighet att bredda och fördjupa kompetensen kring vissa specifika marknader i Europa.

Fina insatser har gjorts i samarbete med Thor-Björn Käck, Mälardalens Handelskammare och Martin Henningsson vid Västsvenska handelskammaren  när det gäller marknadsundersökning samt tillsammans med partners i europa utföra ett uppsökande arbete. Projektet har resulterat i mycket lärdomar kring L & D i Europa och rustat Khraft med kontakter och kompetens för att ta arbetet vidare.

Att driva företag är sannerligen ingen rak framgångssaga, ibland är det de krokiga vägarna i utvecklingen som ger bäst resultat i längden och ännu en gång har vi erfarit vad som händer när vi sätter kraft till ett projekt: då kan drömmar bli verklighet.

Vi får säkert anledning att återkomma i ärendet framöver och då kommer vi minnas att det var här det startade.

Vad drömmer du om? Vilket projekt skulle du vilja sätta din kraft till?

Tänk på att söka de utvecklingspengar som finns- ibland är det lättare än man tror att få stöd för sin utveckling.

Dela den här sidan