Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Jag återvänder gärna till Khraft!

Halina Sundqvist berättar i vårt samtal över teams om sin verksamhet i Eskilstunas gymnasieskolor. Hon är rektor för den del av gymnasieskolan som möter de elever som har störst utmaningar. Sammanlagt finns här ungefär 100 elever som alla har stora behov. Verksamheten är personaltät med sina 42 anställda pedagoger, socionomer, kuratorer och en psykolog.

Att arbetslagen är tätt sammansvetsade och ger varandra den psykosociala trygghet de behöver för att var och en ska kunna utföra sitt jobb är av stor vikt. Här har Khraft bidragit med mycket goda insatser för arbetslagen. Khrafts konsult Åsa Lind Forsberg har bidragit med workshops som gett ökad tillit, tydlighet och samarbetsförmåga i grupperna. Arbetet har genomsyrats av att gruppen själva har fått ta ansvar. Mellan varje tillfälle har man själva fått initiera de förbättringar som överenskommits. Resultatet av arbetet har varit ökad tillit och lojalitet till varandra och en förbättrad arbetsmiljö för både elever och personal.

Khrafts konsult Åsa Lind Forsberg som har en bakgrund som lärare och rektor kommenterar arbetet med skolan. – Härligt att få komma tillbaks till skolan med ett utifrånperspektiv och bidra till ett teams arbete med sina relationer, sitt samarbete och hjälpas åt att sätta ord på det som är viktigt – och att det arbete vi gör tillsammans gynnar eleverna.

Halina är tydligt nöjd med insatserna på skolan och menar att hon gärna återvänder till Khraft när nya utmaningar kommer deras väg.

På Khraft vill vi bidra till goda arbetsmiljöer där människor får möjlighet att utvecklas, i skolan gäller det självklart både elever och lärare. Trygga glada pedagoger sprider ringar på vattnet och när vi kan bidra till det – då känns våra insatser meningsfulla, på riktigt!

 

Vill du veta vad vi kan göra för ert arbetslag och vad vår ledarfilosofi kan bidra med till er verksamhet? Tveka inte – hör av dig så pratar vi om det!

 

Dela den här sidan