Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Khraft-podden

I vår podcast ger vi dig en inblick i vår arbetsvardag. Vi pratar om coaching, ledarskap, organisationsutveckling och allt däremellan i avsnitt som oftast är en halvtimme långa. Många har upptäckt att den här podden är en kunskapsbank där det går att hitta avsnitt om konflikthantering, härskartekniker, medarbetarskap, coachens utveckling, coachande ledarskap och mycket mer.

Välkommen att lyssna du också!

Podd

#18 Transformation

Transformation – Ett ord som används i vitt skilda sammanhang. Peter och Jenny fredagsfilosoferar över begreppet och berättar hur vi själva arbetar transformerande.

Läs mer »
Podd

#16 Att lita på processen

Vi pratar om mänskliga processer, vad är det igentligen och hur fungerar det. Vi har hört ordet process, kanske pågår det en inom oss eller

Läs mer »
Podd

#15 Självmedvetenhet och tokighet

På temat kommunikation diskuterar vi ämnen som självmedvetenhet, feedback och ledarskap. Vi varvar metoder och modeller med egna erfarenheter och några tokigheter.

Läs mer »
Podd

#14 Att klargöra rummet!

Varför berättar jag det här för dig, vad vill jag få tillbaka eller vad vill jag att du ska förstå? I det här avsnittet pratar

Läs mer »
Vi har en podd

LYSSNA PÅ KHRAFT-PODDEN

Här ger vi dig en inblick i vår arbetsvardag. Vi pratar om coaching, ledarskap, organisationsutveckling och allt däremellan.

För många har podden blivit en kunskapsbank där de hittar avsnitt om konflikthantering, härskartekniker, medarbetarskap, coachens utveckling, coachande ledarskap och mycket mer.

Välkommen att lyssna du också!