Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

Khraft-podden

I vår podcast ger vi dig en inblick i vår arbetsvardag. Vi pratar om coaching, ledarskap, organisationsutveckling och allt däremellan i avsnitt som oftast är en halvtimme långa. Många har upptäckt att den här podden är en kunskapsbank där det går att hitta avsnitt om konflikthantering, härskartekniker, medarbetarskap, coachens utveckling, coachande ledarskap och mycket mer.

Välkommen att lyssna du också!

Podd

#41 Samtalets arkitektur

Inspirerade av mötet med Jan Anundi fortsätter vi att utforska samtalets arkitektur och hur det påverkar människan i rummet. Allt med ett överraskande avslut.

Läs mer »
Podd

#39 Trepartssamtal och partnerskap

Visste du att en av de vanligaste tjänsterna vi som coacher erbjuder är trepartssamtal? Vi hjälper våra kunder att förbättra befintliga samarbeten och kommunikationen där

Läs mer »
Vi har en podd

LYSSNA PÅ KHRAFT-PODDEN

Här ger vi dig en inblick i vår arbetsvardag. Vi pratar om coaching, ledarskap, organisationsutveckling och allt däremellan.

För många har podden blivit en kunskapsbank där de hittar avsnitt om konflikthantering, härskartekniker, medarbetarskap, coachens utveckling, coachande ledarskap och mycket mer.

Välkommen att lyssna du också!