Ackrediterad utbildningsaktör Level 1 & Level 2 International Coaching Federation

20 års erfarenhet av coaching

KHRAFT växlar upp

Att erfara ständig utveckling är att vara levande. På Khraft är vi mycket glada att kunna berätta om vår positiva utveckling på flera områden.

Verksamheten på Khraft AB fortsätter att växa. Nästa steg är en nordisk satsning med coachutbildning som genomförs i Köpenhamn, Oslo och Stockholm. Vi fördjupar också samarbetet med TNG Consulting AS, som är det företag som tillsammans med Khraft står bakom LEARN Coaching.

De uppdrag vi arbetar med finns runt om i Sverige samt i Scandinavien och Storbritannien, och nu bygger vi därför upp ett team av människor med hög kompetens inom coaching och ledarskap. Med rätt sammansättning av konsulter för varje uppdrag kan vi möta efterfrågan på insatser som rör coaching, självinsikt, organisationsutveckling och ett transformativt ledarskap från olika företag och organisationer.

I samband med detta går vår högt uppskattade medarbetare Åsa Lind Forsberg över till att vara konsult i egen firma. Vi är mycket glada över att fortsätta arbeta tätt ihop med Åsa, precis som vi också gör med Pia Olsson. Åsa kommer också att fortsätta arbeta från vårt kontor.

Ytterligare en glädjande nyhet är att vår podd Coaching och ledarskap får större och större genomslag, och antalet lyssnare har mer än fördubblats på kort tid. Nu utvecklar vi podden genom att ha fler fördjupande intervjuer om ledarskap och coaching. Den hittar du där poddar finns: Khraft, Ledarskap och Coaching.

Dela den här sidan